Rörarbeten i Säffle, Åmål & Karlstad

Vi är ett serviceinriktat företag med lång och bred erfarenhet i branschen. Hagbys Rör Entreprenad AB är ett auktoriserat VVS företag med all den behörighet som branschen kräver, som ex. Säker Vatten. När ni anlitar oss får ni erfarenhet, kunnande och personlig service.

Med rätt VVS installationer kan man sänka sina driftskostnader. Vi hjälper er med rådgivning och ser till att det blir rätt lösning för er utifrån era förutsättningar och behov. Vi besöker er villa, fritidshus eller verksamhet.

Tänk på att du kan utnyttja ROT-avdraget

 

Våra VVS-tjänster omfattar:

 

Ved- och pelletspannor

Bergvärme

Värmepumpar/växlare

Solfångare

Golvvärme/radiatorer

• Rörinstallationer

Kylinstallationer

Servicearbeten/serviceavtal

Vatteninstallationer t.ex. fontäner

Avlopp

 Filmning avlopp/statusbedömning

Badrum/tvättstuga/kök

Ny-, Om-, och tillbyggnader

Dränering

Stambyte

Felsökning med senaste tekniken.

 

Branschregler

Säker Vatteninstallation

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

Nu finns det 1882 auktoriserade VVS-företag och över 22 000 utbildade VVS-montörer och arbetsledare. Hitta företag här, för att få en säker och trygg VVS-installation. Alla utför installationsarbetet efter branschregler Säker Vatteninstallation, vilket nu försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver.

Källa: www.sakervatten.se

 

Utbildning och behörighet

Varumärken

Nyttiga länkar för kommuner